wij zullen graag met u de BARRIÈRES WEGNEMEN DIE automobilisten tegenHOUDEN om ELEKTRISCH TE RIJDEN

Gedoe plus een gebrek aan kennis en geld vormen drie struikelblokken voor bedrijven om een laadinfrastructuur aan te leggen. Aan de andere kant durven mensen niet elektrisch te gaan rijden omdat er niet genoeg laadpunten zijn in België. Met dat kip-en-ei-verhaal willen wij afrekenen. Door alle kosten op ons te nemen en het onderhoud te doen, kunnen alle bedrijven met een private parking hun gasten e-charging aanbieden. Door elkaar te helpen maken we elektrisch rijden voor iedereen aantrekkelijk en daar wordt de wereld echt beter van.

Brief van Pieter Zijlema

 CEO van Pluq

ONZE PRINCIPES

VOORUITDENKEN

Als energie-professionals voelen we aan wat The Next Big Thing zal zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat mobiliteit elektrisch wordt en proberen daar zoveel mogelijk bedrijven en wagenbestuurders bewust van te maken. De energietransitie kan niet snel genoeg gaan. Volgende generaties moeten ook van onze planeet kunnen genieten.

DAPPER

De meeste aanbieders van elektrische laadpalen bieden ze òf te koop aan òf via een leaseconstructie. Wij geven ze weg en installeren, onderhouden en beheren ze op onze kosten. Daarmee gaan we behoorlijk grote verplichtingen aan. Maar wie het beste met Moeder Aarde voor heeft, moet risico’s durven nemen. 

GEDREVEN door kennis

In de dertien jaar dat we aan de energietransitie werken, hebben we veel kennis opgedaan. Daardoor is het ons gegeven om intelligente oplossingen te bedenken waardoor netwerken ook op piekmomenten niet overbelast geraken. Wij vinden het mooi om onze klanten met waardevolle inzichten te kunnen ondersteunen.

LOYAAL

Wij hebben geloof in een wij-wereld en in langdurige relaties met klanten, personeel en leveranciers. Onze partnerships gaan we minstens voor tien jaar aan. Dat verplicht ons om elke dag die extra stap te zetten en onder alle omstandigheden commitment te  etaleren. Samen komen we het best tot ons recht.

EERSTE KLAS

Het is toch zalig wanneer u zich ontzorgd voelt? No stress, geen gedoe. Uw gerief verschaft ons de kick. Daarom installeren we de beste kwaliteit laadpalen en leveren de best service die u zich kan voorstellen. Eerste klas werk zit in het DNA van Pluq. De Q is die van kwaliteit.

ONZE DROOM

Het is fijn als je ervan op aan kunt dat je EV niet stil valt als je van de Noordkaap naar Sevilla toert. Rond 2030 hebben we daarom in heel Europa Pluq- laadpunten staan, op maximaal 70 kilometer van elkaar. Je bestemming ligt altijd binnen handbereik.

ONZE DROOM

Het is fijn als u weet dat uw elektrische voertuig niet stil valt als u van de Noordkaap naar Sevilla cruist. Rond 2030 willen we in heel Europa Pluq- laadpunten hebben staan, op maximaal 70 kilometer van elkaar. Zo ligt uw bestemming altijd binnen rijafstand.