VOORUITGANG IS: BARRIÈRES WEGNEMEN DIE MENSEN ERVAN WEERHOUDEN OM ELEKTRISCH TE GAAN RIJDEN.

Pluq ontzorgt organisaties die onvoldoende kennis en/of investeringsruimte hebben om elektrische laders op hun parkeerterrein te installeren. Door alle kosten voor onze rekening te nemen, maken we elektrisch rijden voor iedereen aantrekkelijk en verduurzamen we de samenleving.

Brief van Pieter Zijlema

 CEO van Pluq

ONZE PRINCIPES

VOORUITDENKEN

Als ondernemers voelen we aan wat The Next Big Thing zal zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat mobiliteit elektrisch wordt en proberen zoveel mogelijk bedrijven en automobilisten toekomst-bewust te maken. De transitie kan zich niet snel genoeg voltrekken. Het is 5 voor 12 mensen!

DAPPER

De meeste aanbieders van elektrische laadpalen bieden ze òf te koop aan òf via een leaseconstructie. Wij geven ze weg en installeren, onderhouden en beheren ze op onze kosten. Daarmee gaan we flinke verplichtingen aan. Wie het beste met de wereld voor heeft, moet risico’s durven nemen.

KENNISGEDREVEN

In de 12 jaar dat we aan de energietransitie werken, hebben we veel geleerd. We komen nu bijvoorbeeld met intelligente oplossingen waardoor netwerken zelfs op piekmomenten niet overbelast raken. Het is prettig om klanten te kunnen ondersteunen met kennis en waardevolle inzichten.

LOYAAL

Wij geloven in een wij-wereld en in langdurige relaties met medewerkers, klanten en leveranciers. Partnerships gaan we minstens voor tien jaar aan. Dat verplicht ons om elke dag die extra stap te zetten en onder alle omstandigheden commitment te tonen. Samen komen we het best tot ons recht.

eerste klas

Het is toch heerlijk als klanten zich volledig ontzorgd voelen? Dat geeft ons een kick. We installeren de beste kwaliteit laadpalen en leveren de best denkbare service. We willen altijd alles beter doen. Daarom heten we Pluq. Met de Q van kwaliteit.

ONZE DROOM

Het geeft rust als je ervan op aan kunt dat je EV niet stilvalt als je van de Noordkaap naar Sevilla toert. Rond 2030 hebben we daarom in heel Europa Pluq- laadpunten staan, op maximaal 70 kilometer van elkaar. Je bestemming ligt altijd binnen handbereik.

ONZE DROOM

Het is zo fijn als je ervan op aan kunt dat je EV niet stil valt als je van de Noordkaap naar Sevilla cruist. Rond 2030 hebben we daarom in heel Europa Pluq- laadpunten staan, op maximaal 70 kilometer van elkaar. Je bestemming ligt