Het Pluq-principe: door laadpalen gratis te installeren, maken we elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Veel automobilisten weten niet of ze elektrisch willen gaan rijden. Een tekort aan laadpunten geldt als belangrijkste barrière. Samen met jou willen we die twijfel wegnemen en de energietransitie versnellen. Wij helpen bedrijven die niet kunnen of willen investeren in elektrische laadpalen. We nemen alle kosten voor onze rekening en nemen je alle zorgen en risico's uit handen. Wij installeren de laadpalen en zorgen dat ze het blijven doen. Zo maken we elektrisch rijden voor iedereen aantrekkelijk en verduurzamen we jouw bedrijf en een stukje van de samenleving.

Brief van Pieter Zijlema

 CEO van Pluq

Onze merkwaarden

VOORUITDENKENd

Als ondernemers voelen we aan wat The Next Big Thing zal zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat mobiliteit elektrisch wordt en proberen zoveel mogelijk bedrijven en automobilisten toekomstbewust te maken. De energietransitie kan zich niet snel genoeg voltrekken. Het is 5 voor 12 mensen!

Brief van Pieter Zijlema, CEO van Pluq

DAPPER

De meeste aanbieders van elektrische laadpalen bieden ze òf te koop aan òf via een leaseconstructie. Wij installeren, onderhouden en beheren ze kosteloos. Daarmee gaan we flinke verplichtingen aan. Wie het beste met de wereld voor heeft, moet risico’s durven nemen.

KENNISGEDREVEN

In de 12 jaar dat we aan de energietransitie werken, hebben we veel geleerd. We komen nu bijvoorbeeld met intelligente oplossingen waardoor netwerken zelfs op piekmomenten niet overbelast raken. Het is prettig om klanten te kunnen ondersteunen met kennis en waardevolle inzichten.

Wat weet jij van laadpalen aanleggen en installeren?

LOYAAL

Wij geloven in een wij-wereld en in langdurige relaties met medewerkers, klanten en leveranciers. Partnerships gaan we minstens voor tien jaar aan. Dat verplicht ons om elke dag die extra stap te zetten en onder alle omstandigheden commitment te tonen. Samen komen we het best tot ons recht.

Kun je de aanschaf en installatie van laadpalen in 3 jaar terugverdienen?

eerste klas Kwaliteit

Het is toch heerlijk wanneer klanten zich volledig ontzorgd voelen? Dat geeft ons een kick. We installeren we de beste kwaliteit laadpalen en leveren de best denkbare service. We willen altijd alles beter doen. Daarom heten we Pluq. Met de Q van kwaliteit.

ONZE DROOM

Het geeft rust als je ervan op aan kunt dat je EV niet stilvalt als je van de Noordkaap naar Sevilla toert. Rond 2030 hebben we daarom in heel Europa Pluq- laadpunten staan, op maximaal 70 kilometer van elkaar. Je bestemming ligt altijd binnen handbereik.

ONZE DROOM

Het rijdt super chill als je zeker weet dat je EV niet zonder stroom komt te staan op weg van de Noordkaap naar Sevilla. Rond 2030 proberen we in heel Europa Pluq-laadpalen te installeren, op maximaal 70 kilometer van elkaar. Je bestemming ligt dan altijd binnen rijbereik.