Pluq komt in actie voor KWF Kankerbestrijding. Met groot enthousiasme introduceren we de KWF-laadpaal, de eerste goede doelenlaadpaal van Nederland.
Organisaties kunnen de laadpaal kosteloos laten plaatsen op hun parkeerterrein. Per geladen kilowattuur (kWh) ontvangt KWF een vergoeding. De opbrengst komt ten goede aan onderzoek naar betere behandelmethoden voor mensen met kanker.
Elke organisatie kan vanaf nu de gratis KWF-laadpaal aanvragen. Nadat we jouw parkeerterrein hebben bekeken, komen we met een plan van aanpak. Wij schaffen de laadpalen aan, installeren ze en onderhouden ze tien jaar lang. Jouw organisatie hoeft nergens in te investeren. Gaat in de tussentijd iets kapot, dan staan we in no-time op je terrein om de boel te fixen. Ook kosteloos. Wanneer je straks meer laadpunten nodig hebt, schalen we automatisch mee. En ook dat kost je niets. Charging as a service, noemen we dat.
“Dit is te gek”
We willen iets doen voor de maatschappij. Daarom introduceren we de goede doelenlaadpaal. We willen proberen om het verschil te maken voor iedereen die nu met kanker leeft. Via een QR-code kunnen gebruikers extra geld doneren. Frank van Noort, manager corporate partnerships van KWF, is blij met het initiatief. “Het zou te gek zijn als het Nederlandse bedrijfsleven massaal voor deze laadpaal kiest en mensen hun elektrische auto straks opladen bij een KWF-laadpunt. Namens het KWF dank ik iedereen nu al bij voorbaat.”
Kom je ook in actie voor KWF?
Vraag dan meteen een KWF-laadpaal aan.
Zo werkt het
- We voeren een technische schouwing uit en stellen een installatieplan op
- We kopen en installeren de laadpalen en verzorgen het onderhoud
- Na de installatie van de units op de meterkast maken we via alle laadpaal-apps bekend dat er op jouw terrein een KWF-laadpaal staat.
- We verzorgen de bewegwijzering naar de laadpalen en de grondmarkering op de parkeerplaats.
- Aan het eind van de maand maken we de factuur op en betalen we je de daadwerkelijk gemaakte energiekosten (inclusief transportkosten & energiebelasting) terug. Dit gebeurt via self billing. Je hoeft dus zelf geen aparte administratie op te stellen.
De KWF-laadpaal is geschikt voor scholen, restaurants, hotels, musea, ziekenhuizen, zorginstellingen, parkeergarages, bedrijven, kantoren, attractieparken en dierentuinen met een eigen parkeerlocatie. Voor elke laadpaal plant Trees for All nog twee bomen in een bos.
Waarom we dit doen?
We vinden dat onze kinderen een gezonde, leefbare toekomst verdienen. Daarom moet kanker de wereld uit en moet elektrisch rijden zo snel mogelijk de standaard worden.