GUN VASTGOED EEN NIEUWE TOEKOMST MET DE LAATSTE EV-LAADtechnologie.

Het opladen van elektrische voertuigen evolueert snel van een niche naar een essentiële dienst. Een parkeerterrein zonder laadinfra heeft geen toekomst. Hoe ga je daar als vastgoedeigenaar of beheerder mee om? Met de oplossingen van Pluq tackel je elk oplaad-, energie- of parkeerprobleem.

40% van de EV-rijders gaat met de auto naar kantoor

Laadstations op het werk zijn de op een na populairste oplaadplek voor EV-bestuurders. Alleen thuis laden is populairder. Bijna de helft van alle EV-rijders gaat met de auto naar het werk. Het aanbieden van eersteklas laadinfra is een geweldige manier om huurders en medewerkers te laten zien dat je je hun belangen en behoeften serieus neemt. Ondertussen verduurzaam je de locatie,  waardoor deze in waarde stijgt.

Durf holistisch te kijken

Je kunt alle uitdagingen op laad- en energiegebied afzonderlijk benaderen, maar misschien is het verstandiger om naar het grote plaatje te kijken. Zo kom je tot oplossingen die wezenlijk het verschil maken. Door de parkeervoorziening integraal onderdeel te maken van het gebouwbeheersysteem (GBS) en het energiemanagement-systeem ontwikkel je meerwaarde en toekomstbestendigheid. Wij zorgen ervoor dat het netwerk optimaal functioneert en altijd stabiel blijft, terwijl EV’s soepeltjes hun batterij laden. 

WAT KOST DAT?

Onze smart charging-oplossingen zijn kosteloos. Je betaalt niets, maar deelt wel mee in de opbrengst. Bovendien wordt je van a tot z ontzorgd, terwijl wij je parkeervoorziening toekomstbestendig maken (en houden) en je duurzaamheidsambities realiseren. Je huurders zullen je dankbaar zijn. Ondertussen heb jij nergens omkijken naar.  

HET
PARKEERTERREIN
VAN DE TOEKOMST

Ontdek hoe deze 5 slimme geïntegreerde oplossingen jouw vastgoed beter laten renderen en functioneren.