GUN VASTGOED EEN NIEUWE TOEKOMST MET DE LAATSTE EV-LAADTECHNOLOGIE.

Het opladen van elektrische voertuigen evolueert snel van een niche naar een essentiële dienst. De vraag naar laadfaciliteiten groeit exponentieel. Pluq gunt iedere parkeervoorziening een nieuwe toekomst. Met onze oplossingen tackelen we elk oplaad-, energie- of parkeerprobleem.

40% van de EV-rijders gaat met de auto naar kantoor

Laadstations op het werk zijn de op een na populairste oplaadplek voor EV-bestuurders. Alleen thuis laden is populairder. Het aanbieden van eersteklas laadinfra is dan ook een geweldige manier om huurders te laten zien dat je je inzet voor hun medewerkers. Ondertussen verduurzaam je de locatie,  waardoor die verder in waarde stijgt.

De meerwaarde van een holistische aanpak

Je kunt alle uitdagingen op laad- en energiegebied afzonderlijk benaderen, maar misschien is het verstandiger om naar het grotere geheel te kijken. Zo kom je tot oplossingen die wezenlijk het verschil maken. Door de parkeervoorziening integraal onderdeel te maken van het gebouwbeheersysteem (GBS) en het energiemanagement-systeem ontwikkel je meerwaarde en toekomstbestendigheid. Wij zorgen ervoor dat het netwerk optimaal functioneert en altijd stabiel blijft, terwijl EV’s soepeltjes hun batterij laden.

WAT KOST DAT?

Onze laadoplossingen zijn kosteloos. Je betaalt niets, maar deelt wel mee in de opbrengst. Bovendien wordt je van a tot z ontzorgd, terwijl wij je parkeervoorziening toekomstbestendig maken (en houden) en je duurzaamheidsambities realiseren. Je huurders zullen je dankbaar zijn. En jij hebt nergens omkijken naar. Win-win. 

HET
PARKEERTERREIN
VAN DE TOEKOMST

Ontdek hoe deze 5 slimme geïntegreerde oplossingen jouw vastgoed beter laten renderen en functioneren.