Het nieuwe tanken is zo fokking easy

Pluq laadplein The Mark Rotterdam

Deel dit artikel

Vroeger was het makkelijk.

Je auto reed op diesel of benzine en als de tank leeg was tufte je naar een pompstation en vulde je hem.

Tegenwoordig is het nog veel makkelijker.

Je rijdt elektrisch en je kan het zo gek niet bedenken of je kunt er stroom tanken. Thuis, op kantoor, bij de dierentuin, op de sportclub, op het dak van de supermarkt, bij de manege, naast het museum, in de garage van het hotel, langs de snelweg bij pompstations, aan de straat, bij een restaurant …

Bedrijven en organisaties zien kansen. Door laadstations aan te bieden kunnen ze hun gastvrijheid en servicegerichtheid etaleren en hun duurzaamheidsambities waarmaken.

Waarom slimme hotels over gratis laadpalen beschikken, hebben we al eens opgeschreven: https://pluq.eu/talk/slimme-hotels-hebben-gratis-laadpalen/

En wat voor hotels geldt, geldt in feite voor alle andere organisaties met een parkeerterrein.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je kunt je parkeerterrein voor iedereen toegankelijk maken.

Je kunt besluiten om alleen gasten en medewerkers te laten laden.

Het tarief, het type charger, het is allemaal maatwerk. Pluq heeft als tagline Charging your Way. Zo geven we alle organisaties de kans om het nieuwe tanken vorm te geven zoals zij willen.

het nieuwe tanken,tankstation,charging your way

Eén telefoontje is genoeg: +31 20 24 45 779

Bedrijven kiezen niet alleen uit gastvrijheid of duurzaamheid voor laadpalen op hun parkeerterrein, maar ook omdat ze nieuwe klanten willen aantrekken, meer omzet willen genereren, hun imago willen verbeteren of aantrekkelijk willen zijn voor nieuwe medewerkers die maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker blijken te vinden.

Charging your Way

De wensen van organisaties zijn net zo divers als hun doelstellingen.

Sommige bedrijven willen twee 22kW-laadpalen, die gelijktijdig 4 auto’s kunnen laden.

No problem.

Supermarkten willen soms een 300 kW-charger, omdat klanten gemiddeld 20 minuten in de winkel zijn en in die tijd hun EV graag bijladen.

No problem.

Een ziekenhuis wil 7 laadstations en de garantie dat het primaire proces geen hinder ondervindt van de laadsessies.

No problem.

Een kantorencomplex denkt aan 250 laders met verschillende laadsnelheden, variërend van 22kW tot 150kW. De zonnepanelen op het dak moeten direct worden gekoppeld aan de laadinfra in de kelder. En om stroomuitval op piekmomenten te voorkomen, wil de beheerder een groot aantal batterijen aan het energienet toevoegen, enerzijds om stroom op te slaan, anderzijds om extra power te hebben als de stroomvraag tijdelijk groter is dan de capaciteit.

No problem.

Smart Charging 3.0.

Kan niet, bestaat niet.

Pluq heeft voor vrijwel alle uitdagingen een oplossing. Zo nemen wij organisaties letterlijk alle zorg uit handen.

Een hotel vroeg laatst of we ook een laadpaal naast de receptie konden installeren. De eigenaar had er al twee, maar hij wilde er eentje beter in zicht hebben staan, zodat gasten zich bewust zouden worden van zijn duurzaamheidsambities.

Top idee!

het nieuwe tanken,tankstation,charging your way

Mobiliteit wordt elektrisch. Daar kunnen bedrijven dus maar beter op voorsorteren.

Het nieuwe tanken is niet voorbehouden aan oliemaatschappijen. Elk parkeertterrein kan worden omgetoverd in een profijtelijk tankstation. Je hoeft er zelf niet eens in de investeren om er toch aan te verdienen.

We plaatsen, installeren, beheren en onderhouden eersteklas laadpalen. We ontzorgen je van a tot z. Je hebt geen gedoe met betalingen en hoeft storingen niet te melden, laat staan op te lossen. Ons team staat 24/7 paraat.

Wij vinden het belangrijk dat mensen probleemloos kunnen tanken op plekken waar ze moeten of graag willen zijn, zodat ze onderweg niet hoeven stoppen om te chargen op plaatsen waar je helemaal niet wilt wezen. Daarom zoeken we altijd naar locaties waar wij het nieuwe tanken kunnen aanbieden en vergoeden we onze klanten de gemaakte stroomkosten en ontvangen ze een bonus van 2 eurocent per geladen kWh.

Dus…

Bestel je laadpaal

Zo fokking easy is het.