Diensten

Wat ik doe

Mijn kracht

----

Mijn kracht is om samen met alle stakeholders op een pragmatische manier (complexe) bedrijfsprocessen te optimaliseren en simpel te maken voor gebruikers, ondersteund door een (agile) raamwerk en mensen. Aandacht voor inzetten en gebruik van nieuwe innovatieve technologische ontwikkelingen, ook uit andere vakgebieden en eventuele op maat gemaakte oplossingen speelt hierbij een belangrijke rol.

Meer over mij

----

Ik geeft advies en ondersteuning bij het efficiënter en effectiever maken van bedrijfsprocessen op het raakvlak van organisatie en ICT. Indien nodig realiseren ik samen met alle stakeholders op een pragmatische wijze gebruikersvriendelijke, snelle en innovatieve (passende) software in de rol van project manager, product owner of business analist.

Mijn focus ligt bij inkoop- en verkoopprocessen, maar dat wil niet zeggen dat andere processen of nieuwe bedrijfsconcepten niet in de scope van een opdracht kunnen zitten.

Door optimalisatie of vervanging van bedrijfsprocessen en -applicaties, gaan mensen op een nieuwe, efficiëntere manier werken. Hierbij stellen ik samen met mijn klant vooraf doelen: 10x sneller, 30% meer lead generatie, begrijpelijke backlog voor de stakeholders, prioriteiten samen vaststellen, etc.

Waar ik mijn in onderscheid, is dat gezorgd wordt dat complexe processen er aan de voorkant simpel uitzien (data design first). Gebruikersvriendelijke en niet-technische oplossingen staat hierbij ook voorop, om te voorkomen dat ICT-specialisten nodig zijn om de software te kunnen blijven gebruiken.

Mijn kernwaarden staan in alles wat ik doen centraal. Deze kernwaarden zijn:
– samen mét (stakeholders)
– passie voor gebruikers, techniek en procesoptimalisatie
– complexe dingen simpelen maken
– pragmatisch 

mijn netwerk

Connect met mij via LinkedIn