Video afspelen over Laadpaal_Pluq

VERHOOG DE OMZET EN VERDUURZAAM JE ORGANISATIE MET GRATIS LAADPALEN

Word een EV-vriendelijke organisatie. vergroot je omzet met gratis laadpalen.

Geen investeringen nodig
Kleinere CO2-footprint
Totale ontzorging
EV-bestuurders worden van nature aangetrokken door locaties met oplaadstations. Via Charging as a Service bieden we bedrijven gratis laadpalen voor hun parkeerterrein. Van aankoop tot aanleg, van onderhoud tot beheer, alle kosten komen voor onze rekening. Je hebt nergens omkijken naar en deelt mee in de opbrengst. Je vergroot je omzet en bouwt mee aan een duurzame toekomst.

De toekomst heeft een teken

startbeeld video
Video afspelen

Het aantal elektrische voertuigen groeit snel. Profiteer van de groene transitie en maak van jouw locatie een favoriete bestemming voor klanten, bezoekers en medewerkers. Met onze kosteloze, stressvrije laadinfra voor bedrijven ben je klaar voor de toekomst. Charging Your Way. Ons bordje krijg je er gratis bij. 

ons plan van aanpak (is zo fokking easy ;-))

Stap 1

We analyseren welke laadoplossing het best past bij het  parkeerterrein.

Stap 2

We installeren het juiste aantal en het juiste type laadstation op de locatie.

Stap 3

We monitoren het gebruik zodat het netwerk de stroomvraag altijd aankan.

Stap 4

We schalen kosteloos op als meer laadunits nodig zijn.

Laadpaal bedrijf

Steeds meer automobilisten overwegen elektrisch rijden, wat qua rijprestaties aantrekkelijk is en tegelijkertijd een belangrijke bijdrage levert aan het milieu. Hierbij wordt een tekort aan laadpunten echter nog als belangrijkste barrière gezien. Om de energietransitie te versnellen en elektrisch rijden nog eenvoudiger en toegankelijker te maken, helpen wij bij Pluq als laadpaal bedrijf bedrijven met investeren in laadpalen. Wij doen de investering en installeren en onderhouden de laadpalen, waardoor we jou helpen met het verduurzamen van je bedrijf.

De toekomst van elektrisch rijden
Het aantal elektrische auto’s groeit snel en als bedrijf kun je ook profiteren van de energietransitie door jouw locatie en bestemming voor bezoekers, klanten en medewerkers te verduurzamen. Door middel van onze stressvrije, kosteloze laadpalen voor bedrijven ga jij mee met deze beweging en ben je klaar voor de toekomst van elektrisch rijden. Zo vergroot je de elektrische mobiliteit en laat jij zien dat jouw bedrijf zich aanpast aan de veranderende samenleving.

Voordelen van laadpalen voor bedrijven
Zakelijk laden door laadpalen te plaatsen als bedrijf is een voordelige keuze vanwege een aantal redenen:

 • Eenvoudig: Door middel van zakelijke laadpalen is het voor jouw medewerkers en klanten makkelijker om een elektrische auto op te laden, wat voor een positieve laadervaring zorgt. Dit vergroot het gemak om langs te komen en stimuleert de motivatie en productiviteit van medewerkers. Bovendien zijn onze laadpalen eenvoudig te installeren, gebruiken en onderhouden.
 • Flexibel: Daarnaast is onze laadpaal voor jouw bedrijf flexibel, aangezien elke soort elektrische auto erop aangesloten kan worden, ongeacht het type voertuig of de gebruikte software.
 • Betrouwbaar: Laadpalen voor bedrijven zijn schok- en weerbestendig en vrijwel altijd operationeel, waardoor ze een betrouwbare werking hebben.
 • Winstgevend: Door middel van het installeren van laadpalen voor jouw bedrijf genereer je tevens een constante inkomstenstroom. Je deelt mee in de opbrengst per geladen kilowattuur. Het bedrag is bepaald op 2 cent per kWh.
 • Schaalbaar: Je kunt bij ons gemakkelijk het optimale aantal laadpalen voor jouw locatie bepalen en uitbreiden als de vraag naar elektrisch laden groeit. Schaal zodoende kosteloos het aantal laders op.
 • Duurzaam: Duurzaamheid is voor veel consumenten een belangrijk aandachtspunt en milieuvriendelijke opties, zoals laadpalen, verbeteren zo jouw bedrijfsimago. Immers draag je bij aan de verduurzaming van je onderneming en spreek je een grotere doelgroep aan.
 • Concurrentievoordeel: Er wordt nu al van veel bedrijven met parkeergelegenheden verwacht dat er voldoende laadpalen aanwezig zijn om aan de behoeften van elektrische rijders te voldoen. Door nu een stap te maken, kun je een voorsprong op je concurrentie behalen en bereid je jouw bedrijf voor op de toekomst.
 • Personalisatie: Ten slotte kun je door Pluq laadpalen laten installeren met jouw eigen bedrijfslogo of kleuren erop. Zo benadruk je het karakter van je merk of van je bedrijf en laat je zien waar je voor staat, met betere naamsbekendheid als gevolg.

Laadpaal plaatsen bij jouw bedrijf
Hoe gaat het installeren van laadpalen bij bedrijven precies in zijn werking? Bij Pluq volgen we vier stappen.

Stap 1: Analyse
We beginnen met het analyseren van perfecte laadoplossingen voor jouw bedrijf en parkeerterrein. Immers, elke locatie is weer anders en het perfecte aantal laadpalen hangt af van het aantal medewerkers en bezoekers, en hoe lang deze mensen op de locatie blijven. Daarnaast overwegen we in deze analyse of snelladers noodzakelijk zijn of dat normale auto laadstations gebruikt kunnen worden. Onze adviezen geven we vervolgens met een deskundige onderbouwing.

Stap 2: Installatie
Vervolgens installeren we het juiste aantal en type laadstations op locatie. We bekijken of de laadpalen direct op de meterkast van je bedrijf kunnen worden aangesloten, of dat een nieuw verdeelstation moet worden aangelegd. Vervolgens kunnen de laadpalen via een kabelstructuur geïnstalleerd worden. Tot slot zullen we de constructie nog uitvoerig testen voor we haar vrij geven.

Stap 3: Monitoren
Gedurende het gebruik van de laadpalen bij jouw bedrijf blijven we de werking monitoren, zodat het netwerk de stroomvraag altijd aankan en er dus geen problemen als stroomuitval optreden. We voorkomen capaciteitsproblemen en zorgen ervoor dat de installatie efficiënt blijft werken.

Stap 4: Opschalen
Aan de hand van het constante monitoren van het gebruik van de laadpalen kunnen we ook gemakkelijk opschalen. Hierbij schalen we kosteloos op indien blijkt dat er meer laadstations nodig zijn.

Laadpalen installeren met laadpaalbedrijf Pluq
Bij Pluq hechten we veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Onze laadpalen van Nederlandse makelij passen bij onze zorgeloze, slimme netwerkoplossingen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de laadstations voor alle elektrische auto’s gebruikt kunnen worden, wat mogelijk is doordat ze toegankelijk zijn voor alle soorten laadpassen en oplaadstekkers. Verder is onze storingsdienst 24/7 beschikbaar.

Verschillende soorten laadpalen
Bij ons laadpaal bedrijf kun je kiezen voor verschillende soorten laadpalen:

 • Pluq laadpaal: Onze laadpalen zijn van Nederlandse, hoogwaardige kwaliteit en passen bij onze slimme netwerkoplossingen. Bovendien zijn onze Pluq laadpalen minder gevoelig voor storingen.
 • White label laadpaal: je kunt de kappen van de laadpalen in de stijl van jouw bedrijf of in een andere gewenste uitvoering laten wrappen.
 • Goede Doelenlaadpaal: Ten slotte kun je met de Goede Doelenlaadpaal het werk van bijvoorbeeld Kika, KWF of het Ronald McDonald Kinderfonds steunen. Hierbij gaat een deel van de opbrengst van elk geladen kWh naar een goed doel van jouw keuze.