Pluq heeft misschien wel de beste prijs-kwaliteitverhouding van zakelijke laadpalen in NL

type laadstations

Deel dit artikel

Nederlanders houden van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat geldt voor consumenten en voor ondernemers. Bij Pluq krijgen wij er veelvuldig mee te maken. Bedrijven willen een zakelijke laadpaal met goede prijs-kwaliteitverhouding. Om die te kunnen bepalen, moet je met een flink aantal aspecten rekening houden. Daar gaat deze blogpost over.

Ondernemers zijn gek op een goede deal; iedereen wil de beste bang for buck, zoals Amerikanen zeggen. In deze tijd, waarin iedereen het over MVO heeft, wil je ook nog eens duurzaam bezig zijn. Maar voor alles, wil je geen gedoe aan je hoofd.

Met geld kun je gedoe afkopen.

Dus moet je bepalen wat deze ontzorging je waard is.

€100? €1000? €10.000?

Nu je aan het tellen bent, kunnen wij je vertellen dat het je helemaal NIETS kost. Niks, noppes, nada.

Bij Pluq weten we hoe belangrijk prijs-kwaliteitverhouding is voor ondernemers. Je wilt topproducten en -diensten zo goedkoop mogelijk inkopen. We hebben er lang over nagedacht hoe we onze dienstverlening in de markt zouden zetten en bedachten iets slims: Charging as a Service.

Het concept is simpel: je krijgt top laadpalen, je hebt geen gedoe met kosten, je hoeft nergens in te investeren en je verdient ook nog eens aan elke kilowattuur die bij de laadpaal op jouw parkeerterrein wordt geladen. Maar het allerbeste van de deal? Wij regelen alles. Ja, echt alles!

Grote namen als NH Hotels, AED Studio’s en MVGM zijn al om. Zij hebben niet alleen ervaren dat onze laadstations steengoed zijn, maar ook dat onze service van topniveau is. De laadstations die we installeren zijn van Nederlandse makelij en worden door alle EV-kenners aangeraden. We zorgen dat de laadervaring van klanten, medewerkers en bezoekers soepel verloopt, zodat je er geen omkijken naar hebt. Onze installateurs leggen de kabels, plaatsen de palen, sluiten ze aan op jouw bedrijfsnetwerk.

We hebben een eigen storingsdienst en monitoren de laders van uur tot uur. Zodra zich een hiccup voordoet, verhelpen we die. Natuurlijk is elk bedrijf anders, en heeft elke locatie zo haar uitdagingen. Daar passen we onze service op aan.

Een keuze voor Pluq is een keuze voor de best denkbare prijs-kwaliteitverhouding. De laadpaal levert je niets dan plussen op.

+ gratis laadpalen (variërend in waarde van €4000 tot € 90.000)

+ gratis installatie, inclusief graafwerkzaamheden en bestratting (ter waarde van €10.000 of veel en veel meer)

+ gratis onderhoud (ter waarde van minstens €500 per calamiteit)

+ gratis administratie en beheer (ter waarde van van 1 fte op jaarbasis)

+ gratis software updates

+ gratis uitbreiding van het aantal laadstations

+ lagere CO2-uitstoot / CO2-heffing

+ opbrengst van 2 cent per geladen kWh

We hebben eigenlijk maar 2 minnetjes in ons aanbod: stress en risico’s. Die heb je niet!

Voor sommige ondernemers en beheerder van gebouwen is dat wennen: geen geld betalen en toch gevrijwaard zijn van gedoe.

Natuurlijk kun je ook zelf een laadpaal voor je bedrijf aanschaffen.

Goedkope oplossingen lijken dan aantrekkelijk. Verkopers beloven prachtige rendementen, maar geloof ons, goedkoop is duurkoop. Laaggeprijsde laadpalen zijn meestal van mindere kwaliteit en dus storingsgevoelig. Hoe vaker een laadpaal het niet doet, hoe meer die je gaat kosten. Want aan de ene kant heb je geen inkomsten en aan de andere kant moet de storingsmonteur worden betaald.

Bij Pluq zijn we ervan overtuigd dat de perfecte combinatie van kwaliteit en kosten bedrijven de grootste waarde biedt.

Als je zelf laadpalen exploiteert ben je overal verantwoordelijk voor.

Als je voor Pluq kiest, ben je verzekerd van een super hoog service level agreement: 100% ontzorging, gratis voor niets.

Je investeert geen euro en hebt toch een toekomstbestendige oplossing voor klanten, medewerkers en bezoekers. Omdat we meegaan met de laatste ontwikkelingen op EV-laadgebied, kun je erop vertrouwen dat jouw gratis laadinfra blijft voldoen aan de hoogste standaarden.

Topkwaliteit, nul kosten, louter opbrengsten.

Ben jij al een betere prijs-kwaliteitverhouding tegengekomen?

Ga voor de beste prijs en kwaliteit

Bel Pluq